Tiramisu mango met passievrucht

 



Voor de lange vingers:

  • 100ml water
  • 100ml tropische limonadesiroop
  • 200gr lange vingers
Voor het roommengsel:
  • 300gr mascarpone
  • 150gr mango (gepureerd)
  • 6 passievruchten (alleen het vruchtvlees)
  • 2el tropische limonadesiroop
  • 50gr witte chocolade (in kleine stukjes)
  • 300ml slagroom
  • 100gr suiker
Bereiding:
  1. Klop de mascarpone los samen met de gepureerde mango, het vruchtvlees van de passievruchten, de tropische limonadesiroop en de stukjes chocolade
  2. Klop in een andere kom de slagroom met de suiker stijf
  3. Spatel de slagroom voorzichtig door de mascarpone heen
  4. Meng voor de lange vingers het water met het siroop in een kom
  5. Haal de lange vingers aan één kant door het siroop/water mengsel. Verdeel de helft over de bodem van de schaal
  6. Verdeel daar over de helft van het roommengsel, herhaarl de lagen en zorg dat de laatste laag het roommengsel is
  7. Zet de tiramisu minimaal 4 uur in de koelkast. Garneer voor het serveren met extra passievrucht, blokjes mango en witte chocolade.