Voor de lange vingers:
- 100ml water
- 100ml tropische limonadesiroop
- 200gr lange vingers
Voor het roommengsel:
- 300gr mascarpone
- 150gr mango (gepureerd)
- 6 passievruchten (alleen het vruchtvlees)
- 2el tropische limonadesiroop
- 50gr witte chocolade (in kleine stukjes)
- 300ml slagroom
- 100gr suiker
Bereiding:
- Klop de mascarpone los samen met de gepureerde mango, het vruchtvlees van de passievruchten, de tropische limonadesiroop en de stukjes chocolade
- Klop in een andere kom de slagroom met de suiker stijf
- Spatel de slagroom voorzichtig door de mascarpone heen
- Meng voor de lange vingers het water met het siroop in een kom
- Haal de lange vingers aan één kant door het siroop/water mengsel. Verdeel de helft over de bodem van de schaal
- Verdeel daar over de helft van het roommengsel, herhaarl de lagen en zorg dat de laatste laag het roommengsel is
- Zet de tiramisu minimaal 4 uur in de koelkast. Garneer voor het serveren met extra passievrucht, blokjes mango en witte chocolade.