Ingrediënten:
250 gr aardappelpuree
MelkCrème fraîche
2 eieren
50 gr boter
300 gr zelfrijzend bakmeel
Bosje bieslook
Voor 24 muffins
MelkCrème fraîche
2 eieren
50 gr boter
300 gr zelfrijzend bakmeel
Bosje bieslook
Voor 24 muffins
Voorbereiding:
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Bereidingswijze:
Meng de aardappelpuree samen met de melk, eieren, crème fraîche en boter door elkaar.
Voeg het bakmeel toe en roer het tot een luchtig beslag.
Schep voorzichtig de bieslook erdoorheen.
Vul de muffinvormpjes met het beslag (ongeveer 2.5 à 3 el per vormpje ivm het rijzen)
Voeg het bakmeel toe en roer het tot een luchtig beslag.
Schep voorzichtig de bieslook erdoorheen.
Vul de muffinvormpjes met het beslag (ongeveer 2.5 à 3 el per vormpje ivm het rijzen)