Mexicaanse wraps

 


INGREDIËNTEN:

  • 1 pak wraps ('gewone' warps, of bietenwraps)
  • Crème fraiche 200 g
  • Mexicaanse roerbakgroenten 400 g
  • Blikje rode kidneybonen, klein blikje
  • Nasi goreng (evt. vegetarisch maken) 300 g
  • Peper en zout
  • Milde paprikapoeder
  • Koriander
  • Mespuntje chilipoeder
  • Komijnpoeder
  • Klein zakje ijsbergsla (100 g)
BEREIDING:

  1. Helaas is er geen kant en klare voorverpakte vegetarische nasi goreng dus ik heb eerst handmatig alle stukjes ham uit de nasi goreng verwijderd
  2. Roerbak de nasi goreng warm
  3. Kruid met peper, zout,een mespuntje chilipoeder, komijn, koriander en paprikapoeder naar smaak
  4. Voeg de mexicaanse groenten toe en roerbak dit gedurende ongeveer 5 minuten (totdat het gaar is)
  5. Voeg de helft van de creme fraiche toe en roer door de groenten/rijst massa
  6. Verwarm de wraps 1,5 minuut in de magnetron
  7. Bestrijk de wraps met creme fraiche, beleg met een laagje ijsbergsla en schep hier ongeveer 3 flinke eetlepels groenten/rijst op
  8. Vouw de wraps dicht als een envelopje en zet vast met satéprikkertjes