INGREDIËNTEN:
- 1 pak wraps ('gewone' warps, of bietenwraps)
- Crème fraiche 200 g
- Mexicaanse roerbakgroenten 400 g
- Blikje rode kidneybonen, klein blikje
- Nasi goreng (evt. vegetarisch maken) 300 g
- Peper en zout
- Milde paprikapoeder
- Koriander
- Mespuntje chilipoeder
- Komijnpoeder
- Klein zakje ijsbergsla (100 g)
BEREIDING:
- Helaas is er geen kant en klare voorverpakte vegetarische nasi goreng dus ik heb eerst handmatig alle stukjes ham uit de nasi goreng verwijderd
- Roerbak de nasi goreng warm
- Kruid met peper, zout,een mespuntje chilipoeder, komijn, koriander en paprikapoeder naar smaak
- Voeg de mexicaanse groenten toe en roerbak dit gedurende ongeveer 5 minuten (totdat het gaar is)
- Voeg de helft van de creme fraiche toe en roer door de groenten/rijst massa
- Verwarm de wraps 1,5 minuut in de magnetron
- Bestrijk de wraps met creme fraiche, beleg met een laagje ijsbergsla en schep hier ongeveer 3 flinke eetlepels groenten/rijst op
- Vouw de wraps dicht als een envelopje en zet vast met satéprikkertjes