Tortillachips met gehakt en groenten uit de oven




 INGREDIËNTEN:

  • 1 zak Santa Maria tortilla chips salted
  • 1 pakje Heinz tomato frito original
  • 1 pakje broccoli-rijst kleinverpakking
  • 1 zakje Mexicaanse roerbakgroenten (400 gr)
  • 1 zakje Santa Maria Kruidenmix Taco
  • 1 zakje geraspte kaas
  • 300 gr gemengd gehakt (vegetarisch gehakt voor de vegetarische variant)
  • Voor het sausje: 1 zakje Santa Maria Dip mix cheese
  • Voor het sausje: 2 kuipjes sour cream 125 gr
BEREIDING:
  1. Bakplaat op aanrecht leggen met bakpapier
  2. Oven voorverwarmen op 220 graden
  3. Gehakt rullen met peper en zout
  4. Brocoli-rijst toevoegen en mee roerbakken
  5. Mexicaanse groeten erbij en mee roerbakken
  6. 3 eetlepels tomato frito erbij, kruidenmix erbij (ongeveer 2/3de zakje), 5 min doorkoken met de deksel erop
  7. Verspreid de tortillachip over de bakplaat, bedek met het groentenmengsel en bestrooi met een laagje gerapte kaas (niet te dik)
  8. 5 min in de over op 220 graden
SAUSJE:
  1. Meng het cheesedip poeder met de 2 kuipjes sourcream en serveer dit over het tortillagerecht (Of apart in een schaaltje).