INGREDIËNTEN:
- 1 zak Santa Maria tortilla chips salted
- 1 pakje Heinz tomato frito original
- 1 pakje broccoli-rijst kleinverpakking
- 1 zakje Mexicaanse roerbakgroenten (400 gr)
- 1 zakje Santa Maria Kruidenmix Taco
- 1 zakje geraspte kaas
- 300 gr gemengd gehakt (vegetarisch gehakt voor de vegetarische variant)
- Voor het sausje: 1 zakje Santa Maria Dip mix cheese
- Voor het sausje: 2 kuipjes sour cream 125 gr
BEREIDING:
- Bakplaat op aanrecht leggen met bakpapier
- Oven voorverwarmen op 220 graden
- Gehakt rullen met peper en zout
- Brocoli-rijst toevoegen en mee roerbakken
- Mexicaanse groeten erbij en mee roerbakken
- 3 eetlepels tomato frito erbij, kruidenmix erbij (ongeveer 2/3de zakje), 5 min doorkoken met de deksel erop
- Verspreid de tortillachip over de bakplaat, bedek met het groentenmengsel en bestrooi met een laagje gerapte kaas (niet te dik)
- 5 min in de over op 220 graden
SAUSJE:
- Meng het cheesedip poeder met de 2 kuipjes sourcream en serveer dit over het tortillagerecht (Of apart in een schaaltje).