Lunch­wrap met aard­bei­en, avo­ca­do en man­go


INGREDIËNTEN:
  • 1 limoen (schoongeboend)
  • 200 g zuivelspread naturel
  • 2 el vloeibare honing
  • 250 g verse aardbeien
  • 2 eetrijpe avocado's
  • 100 g ongezouten cashewnoten
  • 1 eetrijpe mango
  • ½ rode peper
  • 15 g verse koriander
  • 4 tortillawraps
BEREIDING:
  • Rasp de groene schil van de limoen en pers de vrucht uit.
  • Meng de helft van het sap met het rasp, de zuivelspread en de honing.
  • Verwijder de kroontjes van de aardbeien en halveer de vruchten.
  • Snijd de avocado’s in de lengte doormidden, verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil.
  • Snijd het vruchtvlees in blokjes van 1 x 1 cm.
  • Besprenkel met de rest van het limoensap.
  • Hak de cashewnoten grof.
  • Schil de mango en snijd het vruchtvlees in blokjes.
  • Meng met de aardbeien, avocado en cashewnoten.
  • Snijd het steeltje van de rode peper.
  • Verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten.
  • Snijd het vruchtvlees fijn.
  • Snijd de koriander grof.
  • Besmeer de tortillawraps met het zuivelspreadmengsel en beleg met de fruit-notensalade.
  • Bestrooi met de koriander en rode peper.