Choclate fudge cake

INGREDIËNTEN:

  • 2 eieren
  • 2 theelepels vanilla essence
  • 50 gr cocao poeder
  • 175 ml melk
  • smelt chocolade (1 reep)
  • 200 gr meel
  • 175 gr margarine
  • 175 gr fijne kristalsuiker


VOORBEREIDING:

  • Verwarm de oven voor op 180 graden
  • Bedek de bakvorm met vetvrij bakpapier
  • Leg een klopper klaar en een mix schaal


BEREIDINGSWIJZE:

  • Doe alle ingrediënten, behalve de smeltchocolade, in een kom en klop tot het een mooie chocoladekleur heeft.
  • Vul de met vetvrij bakpapier bedekte bakvorm met de mix en plaats in de oven.
  • Bak gaar in 20 minuten
  • Doe de smeltchocolade 10 minuten in de magnetron, en roer.
  • Herhaal dit tot de chocolade gesmolten is en verdeel het vervolgens over de taart als deze is afgekoeld.