Vegetarische chili con carne met aardappelschijfjes

Ingrediënten:
1 courgette
1 ui
1 rode paprika
1 blik gepelde tomaten
1 blikje tomatenpuree
1 creme fraiche
geraspte kaas
1 blik ananas
300 gram vegetarisch gehakt (quorn)
1,2 tl chilipoeder
komijn
paprikapoeder
2 laurierblaadjes
peper
zout
2 blikken kidney bonen

Voorbereiding:
Verwarm de oven voor op 200 graden.

Bereidingswijze:
Snijd de ui, courgette en de paprika in blokjes.
Verhit de olie in de pan. Fruit de ui, voeg het vegetarische gehakt toe en rul het.
Bak de courgette en de paprika ongeveer 5 min. mee.
Voeg chili poeder, zout en peper toe.De kidney bonen erbij met de ananas en de tomatenketchup.Even laten doorkoken.
Leg een laagje aardappelschijfjes (voorgekookt) op de bodem van de ovenschaal
Chili con carne er over.
De creme fraiche er overheen uitstrijken en dan de geraspte kaas er over.

Nu 30 min in de oven op 200 graden.



pastasaus