Ingrediƫnten:
2,5 kilo kruimige aardappelen
2 potten boerenkool of verse boerenkool
2 uien
kerriepoeder
1 bouillonblokje
mosterd
1 rookworst
mayonaise
jus
Bereiding:
Schil 2.5 kg aardappelen en doe ze in een grote pan met 2/3 water
Snipper 2 uien
Bak ze met een beetje kerriepoeder
Als ze zijn gebakken doe je de boerenkool eroverheen, dus in dezelfde pan op de uien, en roer dit door elkaar.
Voeg een bouillonblokje toe en 4 theelepels mosterd
Roer door elkaar
Snijd nu de worst (Unox rookworst of Verse Worst) in stukken en leg dit op de boerenkool
Laat even doorkoken op laag vuur
Kook nu de aardappelen gaar
Als de aardappelen gaar zijn, pureren.
Voeg een klein beetje mayonaise toe aan de aardappelpuree
Voeg nu de boerenkool toe en roer goed door elkaar
Maak nu jus apart
2,5 kilo kruimige aardappelen
2 potten boerenkool of verse boerenkool
2 uien
kerriepoeder
1 bouillonblokje
mosterd
1 rookworst
mayonaise
jus
Bereiding:
Schil 2.5 kg aardappelen en doe ze in een grote pan met 2/3 water
Snipper 2 uien
Bak ze met een beetje kerriepoeder
Als ze zijn gebakken doe je de boerenkool eroverheen, dus in dezelfde pan op de uien, en roer dit door elkaar.
Voeg een bouillonblokje toe en 4 theelepels mosterd
Roer door elkaar
Snijd nu de worst (Unox rookworst of Verse Worst) in stukken en leg dit op de boerenkool
Laat even doorkoken op laag vuur
Kook nu de aardappelen gaar
Als de aardappelen gaar zijn, pureren.
Voeg een klein beetje mayonaise toe aan de aardappelpuree
Voeg nu de boerenkool toe en roer goed door elkaar
Maak nu jus apart

.